storebror

Heeej. Idag hade jag NP i kemi del B...haha dt gick väl helt ok tror jag :D Annars så vart det en najs dag, gick bara i skolan på eftermidagen eftersom att vi va på friskan (friskis och svettis) på förmiddagen och efter dt gick vi och åt lunch och duschade hemma hos stiiiina. Annars så har den delen av veckan som har gått varit relativt bra. Igår så hade jag prov i franska... gick sådär men iaf nog om det. Igår sov jag hos min syster och dt var mkt trevligt.
Kl 8 ska jag nog kolla på mästerkockanrna..haha har blivit en liten geek.
Asså not som typ e ganska så azöm är att kolla på not program när man springer. Alltså om man springer på band annars kan dt ju bli lite jobbigt. Om man gör dt tilsl dt blir riktigt jobbigt och sen lyssnar man på musik ere f1 nachoooonz. Om några veckor kmr min självaste bror hem. Dt ska bli kul har inte hört ifrån honom sen i januari eller jag har fått ett meddelande på fb haha

luuung

okey! nu ska jag lugna ner mig!
dagen började på friskis, vi hoppade över förmiddagen och gymma, <-- eller nej, inte riktigt för att vi fich faktiskt lov! aa, sen åkte vi hem hit och käka och duscha för att sedan komma till skolan 12.30 :) rätt så chillad dag helt enkelt! men nu har jag kommit hem från att vara barnvakt och tänkte nu plugga lite i moppe-boken :( :)
CIAO

värsta dan i mitt liv.

föörrutom att det e gryymt najs väder så har denna dagen vunnit priser för att ha varit den sämsta.
1. det var meningen att min moppe skulle komma igår, men pga dåligt väder blev det uppskjutet till idag
2. men tro inte då att det gick, neej, när min far kom dit för att hämta den så visar det säg att satmarorna har tappat bort nyckelhelvetet så dom måste beställa en ny. tack för mig.

no Andrew 2day

nehe, andrew, min moppe, kom inte idag pga av vädret som har varit rent ut åt helvete idag, snöstorm och allt, jag som trodde det var vår nu! har ju för sjutton gubbar lagt undan både uggs och dunjackan!
men förhoppningsvis kan vi hämta moppen imorrn! YAY! men det e ju piiiiss att jag inte har nåt körkort än så jag har ju ingen användnign av den :'( snyyyyft hoppas att körskolans uppkörningar kommer igång snart!! SOPA SOPA SOPA VÄGARNA!

G(r)YM - G(r)YM - G(r)YM -

nu har jag precis tagit en dusch och ätit efter att ha varit på friskis! nu har vi varit där varje dag sen i fredags och kört aaaashåååårt, speciellt idag, då vi var där 2 gånger! en gång på morgonen innan skolan då det var ett yoga pass klockan 7.30 som vi gick på, konsekvenserna var ju då iförsig att vi kom 1 timma försent till skolan. men men, det var det värt! aja, det kanske kommer lite "inspirationsbilder" (<---- haha) lite senare om jag pallar!

dead and gone

Asså just nu går dt inte bra för mig. Imorron har jag ett f1 franska prov och jag kan  typ seriöst ingenting... Aja jag tar en liten paus  numen hoppas att jag hinner lära mig lite mer tills imorrn. Idag skulle jag ha klippt mig men d var tydligen non slags "dubbelbokning" så jag fick åka hem igen och då blev dt friskis istället. Jag är sååå trött just nu. Kunde verkligen inte somna igår och nu efter träningen är jag helt DÖD.
ska dra men vi hööööööööööörs

kinda najs


älskvärda måsten

Halsväskan är ju huuuuur fin som helst annars diggar jag ringen med staden på STARKT

Christopher kane.

Christpher kane... kan inte säga annat en att jag tkr att han gör en hel del coola grejjer men not jag inte riktigt tkr är så snyggt är alla apor han har på hur många plagg som helst, fattar inte riktigt grejjen där. han han dille på apor ellr?? Något med hans design som jag tkr om väldigt mkt att alla trycken som typ ser ut som små mini expotioner, dt låter fett emo men det är fett coola bilder. Aja den är jackan är iaf sjukt fin och jag skulle inte banga en sekund att ha den som vår och sommarjacka.

japp så blir det.

nu har jag bestämt mig att jag ska ha på mig en jumpsuit på skolavslutningen, eller ja om jag hittar nån fin :) dessa har jag hittat hittils och jag tycker verkligen att dom e fiiiinaaaa :)
vilken tycker ni, eller vad tycker ni? ;)

H&M

hejsaan, n ue jag hemma, hittils har jag inte gjort ett skiiit, men har i alla fall varit på friskis och nu ligger jag i sängen igen :) supermyyyys
hittade denna fina tisha från H&M precis, håler nämnligen på att kolla kläder till avslutningen :)

again

hej ännu en gång till, nora har väl i stort sätt redan dragit det som hände idag men för min del var det ett moppeköp och tränning som stod i högst på listan! jag vill oxå passa på att säga grattis till karin som fyller 17 år idag! woohoo!! graaattissss kaare!
kvällens planer är fortfarande oklara!

ännu mer nytt!

hej igen glömde bort detta som e nytt från igåår :)

helg

Tjeee gummzor och gubbzar..?  Jahpp nu har jag varit lite seg på updateringen, sry. Igåår var dt en skön dag började med träning på friskis (har preicis köpt ett kort :D ) sedan blev dt en chill och stan.
Idag började dagn med tränig på friskis igen med stina. Vi skulle först på ett pass men dt var fullt så vi körde lite gym och löpning. Efter träningen så blev bar dt av till gärdet och där med till min syster. Nu är jag hemma och ska snart försöka laga ett gammalt par jeans.
seeeeeeeeeees

NyTt

hej idag har jag vaaaarit i staaan men mina pääron och då köpte jag desssa faantastiska glasögon och fodral!
OCH JUSTE JAG HAR ÄVEN FÅTT EN MOPPE!!!!!!!






wedge


VOGUE PARIS


jag är ett päron


idaaaag

Heeeeej, idag har dt varit en bra dag. I skolan så var dt inte så mkt plugg. Efter skolan så blev dt ztaaan med aggan. När vi skulle gå till tunnelbanan så stod dt en asnyyygg kille och gav ut Plaza till alla dem som ville ha en. Vi tog en var men sen såg vi att man fick med en versage kalaender med i så då gick vi tillbax och tog en till till stina. Asså han som gav ut dom såg typ seriöst nästan ut som oskar linnros <3 Imorrn är dt fredag och inte mkt skola på dt, YAY.

some hot lavin'


co-co-cool


VOGUE PARIS


sweeet


2 muuuch

när man letar efter solbriller så gör sånna här bilder en sjuuukt deppiiiigg

Florence + the machine

Är lite besatt, typ gansak mkt. Kan inte hjälpa dt. LÖÖÖÖÖV it

idag är dt vååår

TJÄYNARE!
Idag har varit en bra och en dårlig dag för mig. Innan lunch så var dt franska och svenska som hjälde och efter lunch ännu mer franska men då fick vi gå hem till agg och kolla på en tysk film. vet ej varför... filmen var helt okej men dt var soft att få slippa vara i skolan lite. Nästa vecka har vi franskaprov och jag är sååå smoked. Asså jag måste typ seriöst plugga sönder. Men nu ska jag inte uttråka er med jobbit pluggsnack. Imorron så ska vi åka skridskor på gympan.... hatar skridskor. Man får bara ont i fötterna. Alla dem som inte har skridskor ska typ springa istället vilket dt kmr bli för mig för att mina är försmå. AHH dt var f1 härligt väder idag riktig vååår.
Just var dt non som såg finalen igår på top model???? ANN vann! iofs visste jag redan dt eftersom jag av misstag råkade googlea upp dt. dt var faktiskt inte med meningen. Jag tycker att dt var helt  var rätt person som vann :D
nu ska jagiaf dra men, höörs snart.

gult som sooooolen


VOGUE CHINA


snart blitte mitt.

hoppaaaazzz jaaaag ;)

help please.

(1) ett par asballa utsvängda (2)   ett par bara vanilga mörka jeans (3) två par likadana fast i två färger
KOMENTERA jag behöver lite hjäälp

supermyzz

Hej, nu har jag varit vaken en stund och och ätit lite frukost. Igår var dt en jättemsig kväll! Innan middagen i stan så var jag hemma hos min syster på gärdet. vi drog en riktig chillare. Varm choklad och gifflar :D och en mooovie :D
I skolan så hade vi en jättelång mattelektion men belivie it or not men dt gick bättre än vad jag trodde. Juste igår köpte Jag STYLE BY, LÖÖV it kan inte vänta tills nästa nummer. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men vi får se  lite senar. tror att min kära mormor och morfar kmr på middag.
Aja ses sen

sicken kväll.

oj vart ska man böööörja?
ikv hade jag och nora överaskat agnes med en midda ute eftersom hon fyllde år! vi åt på suupermyciga Sabai Soong som e en UNDERBAR thai resturanf typ mellan karlalplan och östermalmstorg :) den rekomenderas! bilder och allt kommer upp troligtvis imorrn om jag pallar men för nu tänkte jag bara säga att jag och nora har köpt den nya STYLEBY tidningen vilket oxå rekomenderas! vad säga om en kategori med rekomendationer? haha nej men denna tidning hittade vi på presbyron btw så ta er en trip dit så e ni smarta! fast den finns ju sääkert på massa andra ställen oxå såklart, aja bilder från ikv ska komma upp håll ut!

znyyggt


tooorsdööög

öhh, nu är jag bored och typ trött... Idag i skolan så var dt relativt chillat och helt okej. Asså vad är grejjen med att dt är vår men att dt ändå är hur jävla kallt som helst? plus att dt typ kmr bli äckelväder imorrn. haha posetiv tjej. Just nu gr jag inte mkt tar bara en gammal och hederlig chilla gal1, big like på den.
på tal om ingenting så har jag kommit på att något som är roligt är ju att forma håret konstigt när man badar/duschar. Jag kan nog utnämna mig själv för att kunna gör a en hel del fula frisyrer, kanske borde satsa på d? Jag kan ha en ha en fulhetssalong så att när man kmr till den så gör jag så att man ser asful ut för en stund och sen när man "blir" sig själv igen så får man bättre självbild. hahah soft tror att jag skule få många kunder.
nene skämt och sido, vill bara poängtera att jag driver. jag flummar runt lite nu.
aja ska dra men vi höööörs

älskar bilden


Fifth avenue

ahhh dem gör så fina grejjer, helt sjukt

Vogue Germany

'

Oskar kung Linnros <3


COWGIRL


Sonia Rykiel A/W

Här är lite bilder från Sonia Rykiels höst/vinterkollektion. Jackan är ju hur snygg som helt och väskan är ju inte att tala om. Kan ju inte säga annat än att jag diggar ryggen på klänningen stark!

GRATTIS AGG!

16 år idaaaaaa


kemi

tjeee, idag var dt NP, suck asså dt gick inte bra. Asså vi hade i kemi och jag tkr att det var f1 svårt. som tur var att vi fick sluta direkt efter att vi hade skrivit dt så att skoldagen blev inte så lång, slutade 11.15 :D Efter skolan så gick jag hem och åt lunch och lindade sedan in mig i ett duntäcke och satte mig ute i solen. Dt var riktigt härligt. dt var vår faktiskt. Eftersom att dt är vår nu så har jag börjat gå i mina converse och de är väldigt hala på den lilla isen som finns kvar! igår gjorde jag typ världens vurpa när jag skulle gå av bussen. Idag har jag även varit med agg och stina mkt roligt med mkt roligt sällskap!

09.29 går bussen

n uska jag iväg med en buss som går om typ 20 minuter till gympan :) känner faktiskt ingen träningsverk just nu som tur var! YAAY :) nej n uska jag gå och göra mig i ordning :)
CIAO

springaa liitee

tjenis
nu kom jag och blenda precis hem från en härligt löprunda! vi sprang 5,5 kilometer! det e vi rätt så nöjda med ska ni veta! vi sprang lite runt somkring men först ut till stockby, sen förbi centrum som sen sprang vi runt tennishallen och hem ;) en härlig sväng att avsluta dagen och påbörja veckan med. nu ligger jag i sängen och har redan börjat känna av lite träningsverk i benen och tyvääärr har vi ju gympa imorrn så vi får se hur det går, hade helt glömt bort strechningen och här kommer mitt straff anar jag! nej good naaatt nu ska jag verkligen försöka sooova! men var det nån som såg TOP MODEL? det var ju rätt så spännande men synd så visste jag redan sen innan vilka som kommer 1:a och 2:a så det var ju lite tråååkigt men man hade ju säkert ändå anat dessa!
läskig bild men det e i alla fall nåt! HEJ HEJ!

en försenad dagens + nytt

hej allesammans här e min outfit för idag!

YAY

Hej idag har vi köpt in ett nytt xbox och tillhörande connect. Asså dt är typ mkt roligare än vad man tror :D
Jag spelade dt typ lite inan träningen.

fighting for peace is like fucking for virginity.


AGNES

agnes fyyyller åååår på onsdag men hon blev firad av sin family idag så varför ska vi inte fira hennes dag idag oxå även på bloggen!!

TYCK TILL!

vad vill ni se mer av i bloggen?
1. mer outfits
2. mer musik
3. mer dagens
4. mer nytt
5. listor
6. ANNAAAT <--- men vad ?

sorry borry

tjeenare bloggssoon
nej jag vet jag har inte haft tid/ork att blogga på länge men som tur e har vi ju nora me som orkar och kan! ;) idag har det inte hänt mycket i mitt liv, var på friskis imorse blev dock tyvärr ingen träning :P och sen har jag varit för det mesta med karin! :) i lördags så åkte jag anna (syrran) och mami till stan och då kom det en liten goding hem från American Apparel och la sig till rätta i min garderåb ;) bild saknas men jag kommer troligtvis att ha på mig den nångång denna vecka då den säkert kommer komma upp i dagens!
nu ska jag gå och skölja ur hårinpackningen ur mitt håååår hare braaa

vååår


löördag

Tjaaa, idag så har jag varit en snabbis i stan och kollade på lite olika saker. Jag köpte typ lite olika ramar somjag sak sätta upp i mitt rum. Idag är dt asnajs väder, asså dt var typ inte så kallt som jag trodde.
Aja vi hörs senare

löördag

Tjaaa, idag så har jag varit en snabbis i stan och kollade på lite olika saker. Jag köpte typ lite olika ramar somjag sak sätta upp i mitt rum. Idag är dt asnajs väder, asså dt var typ inte så kallt som jag trodde.
Aja vi hörs senare

tuff som få


Plain


frisk

Hej, nu är jag friiisk YAY! Idag har jag varit i skolan och dt var ganska så chillat :D Efter skolan åkte jag bara hem och drog en gammal hederlig "chilla gal1" hahah. Något som jag lackade på var dock att jag trodde att top model skulle börja kl.3 men nej, inte idag. Ja jag är lite besatt men jag hade tråkigt. Jag antar att dt vankas mot middag snart och efter dt vet jag inte riktigt vad som kmr att ske. Men vi hörs antingen ikv ellr imörrn


fraaance


2day


summer and silk


freeedaaay

¡hola!
idag har jag på mig deeeeette haha om det skulle vara så att nån bryr sig om det! hahaha
efter skolan ska jag och agnes till gymmet! HOPPAAAS att nora e frisk idag! :( vi har inte träffats sen i lördags tror jag! :( :( NOT GOOOOOD; NOT GOOOOOD AT AAAAAALLLLLL!!

åå herre Gud


har en dejt med kudden


Patachou

Hej här är lite bilder från dt bracilianska märket Patachou, hahah vet inte hur dt stavas riktigt men men

hoppsan aj då


Tiger 2011/2012

Här är lite bilder från Tigers kommande höst/vinter kollektion, I LIKE IT ALOT!

TOBLERONE OCH VATTEN

tjeeenaaamoooooorrrzzzzzz
nu kom jag precis hem från gymmet och har duuschat och gått och lagt mig, nu sitter jag och skype:ar med nora och dricker lite vatten ur min asballa toblerone flaska! hahahahaha

Before & after

Asså Heidi montag/pratt vad håller den kvinnan på med? Iofs så har ju hon sagt att hon ändrar sig att hon gjorde operationen. Nu ser hon ju iaf riktigt fake ut.

HEEEELT - SJUUUUKT

shiiiiet va ni e dåliga på att komentera hörni!! det blir ju inte alls kul och inspirerande och skriva då!!!!!!
SKÄRP EER!

estockholmo

hej
nu e jag hemma från agnes. och från museet, vi åkte aldrig till etnografiska då vi fick reda på att  alla 8:erna skulle dit så vi drog till Kulturhuset ist. det var en riktigt ball utställning med riktigt balla bilder. det rekomenderas vaarmT! nej nu ska jag käka sen blir det mot gymmet! BYE BYE
slänger in lite bilder som vi tog från högsta våningen på kulturhuset! haha
kanske kommer fler bilder seeen ;)

kameran e laddad

<---- har visst glömt att göra sånna där!
nu idag ska vi åka till etnografiska museet så kameran e me! haha kanske nåra bilder ni får se om det blir nåt kul
hare bra!

Dubbla Väskor


låt mig bara dö


she knows what to wear


make it cute

från elle UK

bobby <3


bored to death

Hej... är fortfarande hemma och sjuk, förlåt för att jag klagar men ja e så sjuk rastlös så jag vet inte vad jag ska göra. Idag har jag kollar på lipstick jungle och typ friends och bara chillat. Efter lunch s gjorde jag och min bror vofflor. det var iofs duktigt najs!
aja vi hörs sen

lööv that hair


shall we dance flamenco?


tjenamors

heii
idag har jag varit in school. sedan har jag varit med agnes och det var verkligen inget speciellt kul eller så som hände överhuvudtaget... :( så det blir nog ingen mer text om idag mer för ikv. igår missade jag TOP MODEL. jag kan igentligen inte fatta hur det kunde gå till. det e alltid det enda som piggar upp mig en måndag och det miiissar jag! jag får kolla på reprisen på söndag antar jag, aja inte hela livet. nu ska jag snart käka sen ska jag ringa nora!
hej hej

Skinny Love


River En Vacker Dröm


don't bite the hand that gives you food.


Copacabana


Gold Digger


Man Måste Dö Några Gånger Innan Man Kan Leva


våran vår e på g

Heej, ahh dt är fett fint väder ute! hoppas verkligen att solen sätter fart på våren nu så vi sliper snön och att man kan börja ha på sig vårkläder :D Just nu är jag hemma fortfarande sjuk :( Jag kollade precis på en av mina favvorit bloggar och dog precis lite när jag såg hur jävla najs väder och hur fina kläder hon har, outch...
haha kollade på ballar av stål igår, ganskakul men jag lackar på att inte vissa av de gamla karaktärerna e med.
Juste jag har kommit på att om typ 25 dagar så kmr jag ta fram moppen igen. För då är dt ju slutet av mars och do tkr jag att dt inte borde vara non fara. ahh längtar så mkt !
Aja ska dra nu.

skojja

nej byter ut den gröna toffsen från dagens och sätter på dessa goingar! haha

dagens nya!

idag e jag typ sjuk men ag bestämmde mig för att gå till skolan ändå och sen i så fall dra hem om jag mår piiiss. detta har jag i alla fall på mig
det nya från igår ;) haha toffs bilderna ser lite waaacked ut :P

work it girl


Im in heaven


loose the smooke dude



back on the countryside



Amanda Seyfried goes model


summer, come and get me!


hooome...again

heeeej, asså nu får d fan ta och räcka, jag orkar inte vara sjuk länge. Asså jag längatar tillbax till åre! dt var asööm väder och allt var aschillat. Kan iofs ine säga att jag har dt så stressigt just nu men det suuger iaf att bara vara hemma. Fram tills nu har jag inte gjort mkt, kollat på lite tv och annat. Visste ni att från och med idag så är dt 56 dagar tills jag och stina ska på lykke li! dt kommer bli hur najs som helst. Så att om 55 dagar så är det alltså maj vilket och är fett najs för då måste det ju ha hunnit bli vår :D och det är exakt 100 dagar till skolavlutningen ! Asså det känns ju inte som så mkt fast om man tänker på att att en månad typ e 30 dagar så känns det långt.
BYE

sikka kaaap

jahopp idag var jag i stan med blenda och träffade sedan paula, agnes och alexandra :) det var supermysigt :) blenda hittade maaazzaaa fina grejer, bla två tees ett par skor och ett par jeans :) jag hittade maaassaa fina grejer men jag hade bestämmt mig för att inte handla något så jag tog inte med mig nåra pengar... så jag måste tbx till stan imorrn med pengaar hahaha men det var i alla fall två grejer från Weekday, ett par byxor och en teeeee :)
här kommer bilder :)
SUPER SNYGG TRÖJA

SUPER SNYGGA BYXOR men dem jag ska köpa är svarta ;) hittade dock ingen bild :(

nej nu ska jag gå och böörstaa täänderna och tvätta fejset :) haha haaaaj


nuu

tjaaaa.. Har precis kollat på solsidan, haha tror inte att jag är ensam om det. kollade även precis på Acnes höst/vinter kollektion 2011. Måste tyvärr säga att allt föll inte riktigt mig i smaken, men vissa grejer var vääldigt fina. En naturfärgad kavaj var helt otrolig + en massa andra grejer. Väntar ivrigt på att alla märken ska släppa deras vår/sommarkollektioner ut i affärerna !
Måste dra.

Yes please!


SÖMNda

Nu har jag tröttnat, e uttråkad utan dess liiike. Hoppas för allt i välden att jag mår bättre imorrn så att jag kan gå till skolan. Idag så har jag inte gjort mkt heller. Har precis kollat på första sesongen och första avnittet av Sex and the city, hahah allt e så gammalt.

And I'm Of

japp ett snabbt hej och hej då men här kommer dagens! EN FAVVO

There is no sunshine in my pocket

Tjäää, jag fortfarande sjuk... Tror att jag måsta släpa mig ner för att städa undan i köket lite, min familj e borta på middag och då skulle jag laga till mig själv vilket slutade med snabbmakaroner överallt! och en och annan brännd köttbulle, haha mina mästerkocks skills är defenitivt sjuka de med. Idag har jag gått enchillad prommenix med vår kära värdinna agg. Idag har jag även underhållt mig med Lipstick Jungle, its asööm!
Ikv blir dt mkt chillat hoppas att dt går non film eller not. Hoppas för allt i välden att dt blir vår snart, så att man slipper frysa heela tiden.

Lika som bär??

Kim Raver verkar ju vara Veronica Maggios äldre tvilling.

seeeegt.

yooohhhooo!
inte haft något att göra idag överhuvetaget. bara varit hemma! :) nu har jag precis skalat potatis och gjort en aasgod potatismooos som är proo på att gööööra. ikv blir det en megagood fiiskgratäng :) har verkligen inget att skriva om :(

Black & white art


why focus?


f-r-e-d-a-g

Asså jag har blivit sjuk...it sucks! Igår så var det en riktigt chillad dag och även idag :D pallar inte att skolan börjar på måndag. iofs känns dt som att lovet har varit ganska långt men iaf :(
Ere not ni tkr borde ändas så gå till startsidan och skriiiv.

korkad hund

för att fira den andra mars så hoppade min kloka hund i vattnet! ;)

too pretty for words


come oooon

jag tycker att ni läsare e dåliga på att komentera, jag vet att det kanske inte e något ni vill säga men om ni komenterar, länka gärna om ni har någon blogg så kan jag nästan lova att vi hjlper er att få läsare och komentarer! ;)

FINALLY

japp, äntligen har lykkes nya skiva Wounded Rhymes släääppts, och så klart ligger den redan på min itunes och bor i tre aktuella spellistor som alltiiid sätts på när musiken ska fram. bland annat min MOT GYMMET lista, vilket e tooopnoocchh! jag vill baara hälsa till er alla som inte har skivan att man skyyndar sig att ladda ner den för detta är BRA MUSIK ska ni allt veta!!

born this way

haha flumm

Ohrey!

HEJ! sry för typ säämst update! Har varit i åre och är faktiskt fortfarande där. Jag åker hem imörrn :D
Idag har jag chillat på holiday club, sjukt najs. Det har varit f1 fint väder här nästan hela veckan så jag hoppas på att vädret i sthlm är vårit och fint men antar att jag kmr behöva släppa dom förhoppningara eftersom det inte lär hännt så mkt på bara några dagar.

RSS 2.0