fittbook

hej kära vänner! jag tar för givet att alla av er känner till facebook. jag hatar det. idag/igår kväll blev jag blockad/avstängd/raderad från detta, vilket betyder väldigt mycket efetrsom det var i princip hela mitt liv. tack! men det var faktiskt mitt fel, jag la upp en (tydligen) utmanade bild. och min fd. vän ludde anmälde bilden, (efetrsom det råkade vara så att jag taggade honom i den) och nu så e jag död. men alla som var vän med mig innan får VÄLDIGT GÄRNA lägga till mig och jag heter nu "Stina Wahlén Ny" hej och tack för mig

En skål med sommar

Heeej. Idag och typ de flesta andra dagar har jag ätit jordguuubbar, villket är typ huur najs som helst. Asså dt är så somrigt och häärgligt :D hahha flummis jag är.

har du ett hål i ryggen?

tjaaaaa, här har jag en liten ny tröjja :D va tyycks? dock sitter den lite konstigt i ryggen

- VILL BESTÄLLA -


-BESTÄLLT-


hjäälp

har äntligen hittat det jag letar efter, en baddräkt med jäääkligt u-ringad rygg!
CHECK IT OOOOOUUUUT! men eftersom jag har sån tur så kostar den ju liksom 650 spänn, yeess...

hittade denn lilla pudding också på samma hemsidaaaaaaaa <3

kvälls-planer


HAHA - gal1

testa själva!! 15 ä:n så blir det pkemon från tyska till ryska!

fick mig en lite facerape av nora för några veckor sen då hon började snacka med en av mina polare från holland!! HAHAHAHHAAHAHA rätt åt dig att detta kommer ut!


jag gjorde ett test för vilket gymnasie jag skulle gå i och svarade då på en massa fråger och detta blev mitt resultat!!!

jag har laddat ner PAINT

:)

oouuuuuupsss

BUSTED

HAHAHAHAHA

AHHAHAHAHHA aasså jag kan bara inte sluta skratta!! HAHAHAHAHAH





sprIIIING

hejsaaaaan
skoldagen idag har verkligen varit chillad! vi var nämnligen bara där från halv 9 till 11 :) süpernajs! imoorrn tror jag att det e nån cp-tråkig idrottsdag där man ska springa staffet 2 km, kul kul. kanske drar en runda nu för at värma opp ;)  efter skolan så åkte jag och agnes till american taste away och käkade en riktigt gooog lunch, sen spelade vi som vanligen lite cod och nu ska jag laga lite middag till mig själv eftersom att mina älskade syskon inte lagar nån mat till mig!
CIAO

SVAR

hej Mange!
det såklart vi gör allt för att försöka göra dig och alla andra länsare glada så här kommer en av dina 1000-tals önskningar och det e att göra denna header! VARSÅGOD

duuktiigt

ooj vad duktig jag e nu! här kommer faktiskt min dagens ;)

dom efterlängtade

som jag säkert tror att ni komer ihåg så berättade jag att jag var i kungsträdgården med agnes och jag ville bara säga att här kommer bilderna från det!! varsågodaa!!
sööte aggee

-

KOMENTERA NÅNGÅNG DÅ!

hejsan

komentera gärna vad ni tycker om våran nya header! dessa var de vi stod emellan, men vi tycker nog båda att vi gjorde det solklara valet! men man vet inte vi kanske byter lite sen ;) vilken gilar ni bäst?
1.
2.

tjejnare tjejnare

aa idag har väl gått sabbt, dock trist väder men det kan man ha roligt i ändå! nu ska jag snart passa min grannes hund molle, som e en exakt kopia på min lilla vovve som heter mille, haha lite kul! men men sen ska jag väl eventuellt ta ett bad och städa mitt rööm :) byyyye
mille molle

vad tycks?

hej på er alla glada! och ledsna. vad tycker ni om våran sprillans nya header? vi körde på en riktigt clean stil nu framöver men det kanske blir lite mer ändringar senare! hörs senare!

Sista lovdagn :(

Heeej idag har varit dt vår sista lovdag...outch. Kan tyvärr inte säga att jag ser fram imot skolan. Men som tur är så blir det ju bara 2 dagar och sedan helg. Idag gick jag upp relativt tidigt eftersom jag sov hos min syster och hon behövde plugga. När jag väl kom hem bar dt av med stina och vi hade frukostdate.. feet myyz haha. Ska snart dra en run och sedan blir dt städa rummet och chill. HÖÖÖRS
ouups lite stor bild kanske.. men men

juni, juli, augusti


H.O.M.E.

hej bloggnisssar,
nu e jag hemma från landet, eller ja jag kom hem igår kvääll ;) idag har jag och agnes varit en snabbis i stan för at jag skulle köpa en ny ansiktskräm som var slut. sedan var vi i kungsträdgården och kollade på de vaaackra blommerna som har blommat :) nu e jag hemma igen och har soolat lite för det e ju aazznajs väder fortfarande! dkönt att det inte e skola imorrn heller så kan man chilla rejält lite tilll ;) nu ska jag dra till agnes och bädda om henne för att hom mår inte alls bra tyvärr, stackarn, heeej dååå!
kanske blir bilder sen om jag får tag på aggans kamera! ;)

Från en ö till en annan

HEJ. Nu har jag äntligen kommit hem till lilla Lidingö :) Har fått en precis lagom dos av skärgården och landet så jag det känns sköönt att va hemma igen. Hur najs har in vädret varit ?!?! heeelt sjukt. Jag kom  hem från agnes för inte så länge sen vi körde en riktigt soft eftermiddag och pratade igenom våra lov, fett myyzz. Ikv vet jag inte riktigt vad som ska göra men dt blir säkert not kul eftersom jag INTE har skola imoorn. ahhhh va najs.
haha ser fett trött ut !
HÖÖRS

påsk i bild

Tar bilden : jag (nora)
Vart: skärgården
Kamera: NIKON D90

heeej

nu sitter jag här på mitt land och käkar bullaaar ;) haha gööött.
en snabb dagens från mig får ni oxå :) komeeenteeeraa pleezz :D
nu ska jag dra till mormor och morfar och plugga matte (YAAAY) inför det jävligaste nationella proven.

MB + ML... outchh

Asså dt kan inte vara sant ?!?! Kollade runt lite och märker sedan att Little marbles och Miss Li spelar på lördag... Jag lackar seriöööst. Men men allt kan man ju inte göra även om dt vore f1 kul! Något annat som där imot är sjuuuukt najs är att idag är dt 11 dagar tills vi ska till LYKKE LI ! taggeli tagg.
höörs

Vi blir lantisar!

HEJ nu skriver jag ett inlägg från oss båda :) Eftersom att dt börjar luta åt påsk nu
så har både jag och stina dragit oss till våra land och därför så vill jag bara varna för att uppdateringen
kan vara lite baad men vi ska göra vårt bästa. Så vi hörs!

never say never

AHHHHHHHH, felåt att jag töntar mig men asså seriöst jag är BESATT!
Iaf så tkr jag att helgen har varit mkt bra och dt är så sjukt najs med looov! Idag har dt varit asnajs väder så jag har bara chillat gal1 i solen. Imorrn har jag inte så mkt planer, men jag antar att jag ska njuta av att inte behöva ha planer och att kunna vara ledig :)

BIEBER FEVER

ååånaaaaaj!! jag har blivit drabbat av BIEVER FEVER! jag nora å agnes va precis och såg never say never och gissa om nån blev kär!! AAAAAAAAHH!!!

HEJDÅ

nu drar jag till aaaaagnes
OOOJJ lite stor bild kanske! hahahhaha

YEESS!!

WHOOO!! min far kom precis hem från london och har köpt dessa GODINGAR till mig! tack far! haha

VICTORY

YEEESS!! idag vann vi matchen mellan våran skola och en anna skola som vi e typ "fiender" med! asså dom vinner alltid typ snöbollskrig och sånt men dom e så jäääkla många! :( men idag vann vi fotbollsmatchen! nu skääms verkligen den andra skolan ! haha det var alltså mellan vittra (forsbergska) och källängen! :)

kort dag

idag var det en relativt jobbig dag med tanka på vad agge blev utsatt för, men å andra sidan gjorde det så att vi fick sluta senare! YAAY (<--- skriver det typ heela tiden) aja så då drog vi in till stan och jag köpte ett läpstift. sedan köpte vi några andra saker men dte ska jag nog inte nämna i bloggen om vi skulle ha nån olämplig läsare. (typ förälder) hahah vad seriöst detta låter, det e VERKLIGEN inte så att vi håller på att typ köpa knark eller så! haha men det hoppas jag att ni inte tror. sen åkte vi hem till agnes och spelade lite COD, haha, sen tvättade vi mopparna i detta fiiina väder vi fick ta del av idag! och nu har jag precis kommit ut ur duschen, hörs!

take me to heaven

nu var det dags, äntligen, jag visste väl att det skulle fucka upp sig nån gång! aja jag gjorde ett kolage som nu inte går att fota. tack! baaajs det var faan joobbigt skall ni veta! aja när kommer dom bild för bild ist...
jag har valt ut nåra av mina faaavviissaaaar :D
CHERRY
NAVY
RED PATENT
SAFFRON
WHITE PATENT
GREEN (typ snyggast!?)

överlevnad

Jahapp nu ska man alltså berätta om överlevnadsdagen. Asså dt började med att vi skulle komma till vindskyddet som ligger typ vid grönsta men inne i skogn så man får gå i bara några minuter men lata som vi är så tog vi mopparna igenom all lera och den lilla is som fanns kvar.  Själva grejjen var ju den att lärarna skulle typ lacka om dom såg att vi tog mopparna så vi fick gömma dom lite typ, hhaa. Väl inne i skogen så skulle dt gillas och byggas kojjor. i det stora hela var dt ganska kallt och så men ändå så var dt ganska kul (vi var kanske inte så seriösa som lärarna hade velat).

oouuuupsii daaaisy!

hej bloggson!
nu har jag precis käkat och ska ta mig en duuusch för jag STINKER rök. (inte ciggarettrök;) haha nej idag så hade vi en så kallad "överlevnadsdag" och vi var ute och gjorde upp eld i skogen. det låter tråkigt men när vi väl kom dit så var det rätt så kul faktiskt! nora kan berätta mer sen nu ska jag duscha heeeej heeeej

de där jag snacka om för läänge sen

jaa det var ju dom där bilderna jag lovade att visa för länge sen! :) här kommer dom! lite inspiration och sjuuukt fina grejer, lägg gärna märke till bl.a. den URsnygga jeans bustierna eller vad man ska kalla den, på den sista bilden! ;) ;) e det nån som har nåt tips var man kan hitta snygga sådanna? har letat ööööveraaallT!

jodi gordon


OJ OJ OJ

förlåt IGEN!
men nu jävlar! nu har jag klarat på moppeprovet! första försöket! jag skrev i torsdags, var så jääääkla nervööös det va heeeelt sjukt! men nu e det så jääkla najs med moppen asså!
idag var jag i stan med agnes och blenda och provade äntligen ett par assnygga skor som äntligen finns i min storlek! YAY! jag har lagt undan dom tills på måndag men dom har så jäkla höga klackar så jag vet inte när riktigt jag ska använda dom så jag vet inte om dom e värda sina 1700 kroner! :( tyvääääärr men jag får seee, jag kan tyvärr inte få in mina mobil bilder in på iPhoto, vet inte vad som häänder, nåt konstigt format helt plötsligt! :( BUHUU
VI HÖRS SNART, DET KAN JAG LOVA!

inte mkt att skriva om

Tjäääääääna, lördag ida naaaz. jahapp igår var dt NP.. haha asså kan inte säga att dt gick så bra men vi får väl se vad resultaten säger :) Veckan har väl varit bra i sin hel helt tror jag. Idag har jag inte gjort mkt typ bara varit och tränat och tagit en chill (som jag typ alltid skriver hah) Ikv så kmr mormizzz och morfizz på middag :D
Jaja nu ska jag dra

SORRY, again

hejsaaan bloooogggiiiizz
fellååååt att jag inte har bloggat på ett tag :( men jag har faktiskt haft FULLT upp med mina moppe kurser och allt vad det nu e! idag hade jg min sista lektion som var att köra itrafik vilket gick GR8, nu e det bara att pluuugga och skriva provet! HÖRS!

från mobilen


EYY

EYY, idag är dt söönda... Okej jag ska inte deppa men jag är typ f1 trött. Igår så bar dt först in till stan med stina och sedan en snabbis till myronas. (bilder kmr sen). När vi  sen kom hem så tjockade vi oss och laga vofflor, sjukt najs, men vi blev lite för mätta så vi däckade typ i soffan. På kvällen var jag och ett antal andra hos sara, dt var super kult. (om du läser detta sara så tack så super mycket för igår) Nu ska jag nog snart träffa galningen suu, dt ska bli kult.
BYE

frissan

ser lite paralyserad ut men men

freedag

Hej, sry för bad update.. Aja idag har vi varit med skolan och badat.. :( men dt var helt okej. Efter skolan så blev dt frissan (kmr bild sen) och nu är jag hemma. Not kul som hände idag var att jag sprang typ in han som spelar gunvalld i beck och han var typ helt blodig för att han spelade precis in en film, först blev jag typ lite rädd hahha
hööörs

RSS 2.0