Hatar Internet

hej väneer! igår när jag var inne på lite olika asnajssaaa shoppinghemsidor så hittade jag bla detta !
jag ooorkar inte va snyyygga greeeejjeer, det var lite mera och när jag kollade min shoppingvagns slutsumma så var det visst lite mycket...

Monki Man


min hund gillar att bada.


Neder Länderna.

som några av er kanske vet så har jag bott i holland i 4 år, mellan jag var 6 och 10 :) och jag e ganska duktig, tycker jag, på att komma dit lite då och då för att hälsa på mina gamla kompisar. men en utav mina bästa kompisar kom från Australien och ungefär samtidigt som jag flyttatde hem till sverige så flyttade hon och hennes familj hem till australien, det e ju en herrans resa för henne att komma och hälsa på så det har hon inte gjort sen hon bodde där, men denna sommar så kom hela hennes familj dit för att hälsa på, och då så klart så åkte jag oxå dit, så vi hade alltså inte träfats på ungefär 6 år! helt sjukt men när vi var med varandra så kändes det alldeles naturligt och här kommer några bilder på bla oss :)
Jag & Ellen
det fick ääven bli denna underbara bild på ett fantastikt vånings-cykelställ som man hittar överallt i detta cykelland :)

oj oj oj

vad mycket nytt jag har att visa er ! men frågan är om jag ooorkar fota aallt och lägga upp bilder....?? gör jag det!? för att jag ska göra det så får ni faktiskt säga till!!! så lääägg en liten komentar isf!

Victoria's Secret

hej igeeen!
jag e redan på hugget med bloggandet!! det e väl ett bra tecken va?? igår så beställde jag, min syrra och min morsa lite bikinisar från victorias secret och om jag känner er, trogna läsare rätt, så tänkte jag visa dom tre bikinisar som jag beställde!!! yaaay! :) här e dessaaa!
skitsnygga tycker jag dårå såklaaart! det blev alltså en trekant-modell och två bandeau :) hope you like theem
CIAO

TjejnaMoorzz

hejsan på er alla, eller få läsare... :P men nu tänkte jag sääärpa mig ich börja blogga lite mer! men mitt internet här på landet e ju inte det bässstaaa :/ men denna helg har jag haft besök från min kära och nära vän blenda! det var verkligeen superkul, här kommer lite pix från dettaaa!
det blev en hel del hoppbilder men det kommer jag ej orka lägga upp! haha men om ni vill se mer så kan ni kolla face! PUSS!

saknar

inte bästa bilden men detta är not jag saknar som tusan

dör

Hur snygg är inte den är kavajen? Uppvikta armar till ett par höra shorts och ett par slitna converse.


hög på tagg

EYY. Idag kan jag knappt sitta sitta still jag längtar så fruktansvärt mycket till den 9 augusti då bär dt nämligen av till GBG får att träffa stina och sedan WAY OUT WEST (en sjuukt fet festival). Idag kollade jag lite mer på artisterna som ska vara där och såg att vi kommer få höra en hel del fet house <3 som om dt inte vore nog med: robyn kanye west och en massa mer. Jag flyyyger på ett måln av förväntan !
Idag har dt inte hänt mycket njuter av att få vara ledig och bara ta dt lugnt. Men imorrn blir dt jobb igen :D

SUM


förr

Hej hej. Nu var dt riktigt länge sen vi hördes av varandra. Mycket har hänt på alla håll inte minst har man gått ut grundskolan. Vilken jag fortfarande inte kan förstå. Gymnasievalen har bekräftats och jag har nyligen fått reda på att jag kom in på mitt val: VRG jarlaplan <3 Dt är jag sjukt glad för. Mycket har hänt och mer kmr nog att hända. Än så läge har jag fyllt mitt sommarlov med några grymma dygn på lidingö med mycket kompisar och sol. efter dom bar det av ut till skärgården vart jag fortfarande håller hus. Idag är jag ledig men en resten av veckan har jag jobbat och ska även jobba.

RSS 2.0